It’s Time… For the new generation

DE FEEST AGENDA

Dj_Quinn_James_04
23 September, Gorcum’s museum

XXS Miniatuur EXPOSITIE

In de expositie XXS – Miniaturen in kunst en modelbouw zoomen we in op details. 

Grote Markt 17, Gorinchem

Dj_Quinn_James_04
03 November / Losser

Crazy Halloween

Het allerleukste Halloween feest van Oost-Nederland

Losser

09 December / Studio15 Almelo

TEENAGE PARTY met o.a. Joy Liana & Glenn FOntein

De Teenage party voor Almelo en omgeving. Gegeven in de dikke Studio 15 Club

Almelo

16 Februari / Hedon Zwolle

XS Kinderdisco HEDON ZWOLLE (UITVERKOCHT!)

De meest epische kinderdisco van Zwolle keert terug. 16 Februari in het legendarische Hedon Zwolle

Hedon Zwolle

13 Februari / Hedon Zwolle

Kindercarnaval – Jeugdreceptie

Op carnavalsdinsdag organiseert de Jeugdcommissie van De Gaffel Aöskes ‘s ochtends in de feesttent op het Martinusplein een gezellig carnavalsfeest voor de Losserse jeugd.

Martinusplein Losser

dj_quinn_james_05
08 Maart / OBS De Tandem Almelo

Schoolfeest OBS DE TANDEM

Op 8 maart is het schoolfeest op Basisschool de Tandem in Almelo. We maken er een fantastische discoavond van vol met muziek, licht en special effects!

OBS De Tandem Almelo

27 April / Binnenstad Hengelo

Koningsdag HENGELO

Het is zover! De Hengelose Oranje Vereniging (HOV) geeft het startschot voor de allereerste voorbereidingen van Koningsdag in de bruisende binnenstad van Hengelo! DJ Quinn James verzorgt de beats zoals altijd!

Stationsplein Hengelo

14 Juni / Hedon Zwolle

XS Kinderdisco HEDON ZWOLLE

De meest epische kinderdisco van Zwolle keert terug. 14 Juni in het legendarische Hedon Zwolle

Hedon Zwolle

DJ_Quinn_James_jongste_dj_van_nederland

QUINN JAMES BOEKEN?

Gewoon doen! Met of zonder lichtshow, vol gas met speciale effecten, jij bepaalt. Wij regelen het van A tot Z

12

jaren oud

Jong hé?

1780

Instagram fans

still counting

2

festivals

als dj

50+

optredens

als dj

The voyage had begun, and had begun WITH BEATS, MeLODY AND A CHORUS…

Op 7 jarige leeftijd begonnen met een oude dj set en na 3 jaar hard oefenen de jongste DJ op een muziekfestival in Nederland. EDM, Party en Techno zijn de genres die je op zijn USB sticks aantreft.

Quinn James heeft het vak geleerd via Dutch DJ World en Crypsis, een grootheid in de hardstyle scene. Afgelopen jaar stond Quinn James op het Hornbach Hammerrun event, Enjoy Live Festival (met gerenommeerde namen als Tim Akkermans (ex zanger Direct), Billy Dans, DJ Anders en Fabulous 90’s DJ Team). Onlangs draaide Quinn samen met Joyliana en Glen Fontein op de Teenage Party in Studio15.

Na het winnen van de Studio15 Talenthouse talentenjacht mocht Quinn optreden tijdens Heavenz Festival in Almelo. De mooiste ervaring tot nu toe. En wat een feest was het!

Na een eerste succesvolle editie van de Kinderdisco XS bij Hedon in Zwolle zal Quinn James ook de volgende editie als DJ hosten. Wacht niet te lang met het kopen van kaarten. De vorige editie was binnen een dag uitverkocht!

De jongste dj sensatie van nederland


Het land van tulpen, molens en eindeloze beats heeft een nieuwe sensatie voortgebracht – de jongste DJ van Nederland. Met een passie voor muziek die zijn leeftijd ver overstijgt en een talent dat menig volwassene jaloers maakt, is deze jonge artiest vastbesloten om de Nederlandse muziekscene op zijn kop te zetten.

Een Muzikaal Wonderkind:
Op een leeftijd waar de meeste kinderen nog met speelgoed en kleurpotloden spelen, heeft deze jonge DJ de wereld van de draaitafels en mixers al veroverd. Met een ongelooflijk muzikaal gehoor en een natuurlijk gevoel voor ritme begon hij zijn reis in de wereld van de elektronische dansmuziek op een verbazingwekkend jonge leeftijd.

De Eerste Stappen:
Zijn fascinatie voor muziek begon toen hij nauwelijks de hoogte van de draaitafels kon bereiken. Terwijl andere kinderen naar tekenfilms keken, luisterde hij aandachtig naar de beats en melodieën die uit de speakers van zijn ouders schalden. Het duurde niet lang voordat hij begon te experimenteren met zijn eigen mixes, waarbij hij zijn speelgoed en muziekinstrumenten combineerde om zijn unieke geluid te creëren.

Doorzettingsvermogen en Ondersteuning:
Ondanks zijn jonge leeftijd, had deze DJ een ongekende vastberadenheid om zijn passie te volgen. Zijn ouders, onder de indruk van zijn toewijding en talent, ondersteunden hem volledig. Ze voorzagen hem van de benodigde apparatuur en moedigden hem aan om zijn dromen na te jagen.

Op het Grote Podium:
De doorbraak van deze jonge DJ kwam toen hij werd uitgenodigd om op te treden op een lokaal evenement. Het publiek was verbaasd toen ze zagen dat de artiest achter de draaitafels een kind was, maar al snel werden ze betoverd door zijn muzikale vaardigheden. Het duurde niet lang voordat zijn reputatie zich als een lopend vuurtje verspreidde.

Toekomstige Ambities:
Hoewel hij al op zo’n jonge leeftijd succes heeft ervaren, heeft deze DJ nog grote dromen voor de toekomst. Hij streeft ernaar om internationaal erkend te worden en zijn unieke geluid met de wereld te delen. Zijn verhaal inspireert niet alleen jonge aspirant-DJ’s maar herinnert ons er ook aan dat leeftijd geen beperking is als het gaat om het najagen van onze passies.

Conclusie:
De jongste DJ van Nederland bewijst dat talent en passie geen leeftijdsgrenzen kennen. Zijn ongelofelijke reis in de wereld van de muziek laat zien dat dromen waar gemaakt kunnen worden, ongeacht hoe jong of oud je bent. Nederland kan zich verheugen op de opwindende toekomst van deze opmerkelijke DJ, terwijl hij blijft draaien, mixen en de menigte betoveren met zijn onmiskenbare talent.

Onze speciale dank gaat uit naar onze partners; Comfortstudio, Umfang, Studiojolinde.nl, Wynand.photo, en Gekkenwerk festival, het festival in Oldenzaal op Hemelvaartsdag.

Laatste berichten

© Copyright 2023. Alle rechten voorbehouden.